DESPRE MINE

 

 

 

Buna, sunt Stefana, specialist promovare si vanzari de produse turistice.

Sunt optimista, vesela, mereu dornica sa descopar ceva nou. Am avut sansa sa calatoresc in peste 40 de tari, sa lucrez in locuri inedite alaturi de profesionisti.

Am fondat Travel Smart Hub – comunitatea calatorilor pasionati.

Experienta mea si a echipei mele sta la baza a sute de vacante reusite. Daca doresti consultanta pentru calatoriile tale, iti stau la dispozitie cu cele mai bune solutii de travel.

Primul meu contact cu turismul a fost experienta ca ghid turistic in Antalya. Acest prim job m-a introdus rapid in toate secretele unei vacante reusite si m-a facut sa imi doresc sa transpun visele tuturor in clipe minunate de vacanta.

La sfarsitul sezonului de ghidaj in Antalya, am intrat in lumea hoteliera, pe postul de reprezentant Marketing si Vanzari al lantului de hoteluri Maxx Royal si Voyage Belek (Turcia), pentru piata europeana.

Mi-a prins foarte bine acest job pentru ca m-a ajutat sa ma dezvolt profesional. Am invatat cum se face promovarea la nivel inalt, am invatat cum se organizeaza evenimente de succes, cum se planifica bugete, strategii de vanzari si marketing. Acest job a implicat de asemenea multe delegatii prin Europa, participari la targurile de turism internationale, ocazia de a colabora cu cei mai buni din domeniu.

Pe langa partea de vanzare si promovare am avut ocazia sa invat si management hotelier, am invatat ce presupune departamentul MICE, Golf, sportiv si multe altele.

De-a lungul calatoriilor mele am observat ca fiecare persoana cauta altceva in momentul in care decide sa calatoreasca.

Unii sunt amatori de cultura, aventura, de plimbari, de degustari culinare…Mie imi place sa observ localnicii, sa invat, sa ‘fur’ cate o experienta specifica din fiecare loc.

Cea mai importanta lectie pe care am invatat-o din calatoriile mele a fost ca pentru a primi, trebuie mai intai sa dai.

Asta incerc si eu sa fac, sa dau cate ceva din experientele traite pana acum. Sa scriu povesti care poate intr-o zi vor fi un bun indrumator pentru cei ce vor sa descopere anumite destinatii.

Momentan am revenit in tara si, alaturi de o echipa minunata, manageriez o agentie de turism si gestionez diferite proiecte de marketing.

Incerc sa implinesc vise, sa fiu mereu informata pentru a putea oferi ce este mai bun si mai frumos din acest domeniu.

APARITII MEDIA:

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Share This