Evenimente ORGANIZATE

Cappadocia Regatul de basm al Turciei Septembrie 2018

Celebration Weekend in Cappadocia 

4 zile de aventura in care vom descoperi minunile Cappadociei.

Programul include transport cu Turkish Airlines, 3 nopti de cazare in Goreme, excursie de o zi la cele mai importante obiective din regiune si optional zbor cu balonul cu aer cald la rasarit sau o ora de echitatie la apus.

Tip Eveniment  Celebration Weekend

Data 08.09 – 11. 09. 2108

Mai multe detalii

Cappadocia Daydream Aprilie 2018

 Workshop de explorare prin intermediul fotografiei 

3 zile de aventura in care am invatat si sa experimentat fotografia de peisaj, de portret si de strada alaturi de fotograf Raluca Ciornea.

Workshop destinat iubitorilor de fotografii si calatorii care au dorit sa se perfectioneze in tehnicile de compozitie foto intr-un cadru inedit.

Tip Eveniment  Workshop foto

Data 28. 04 – 01. 05. 2108

Mai multe detalii

Despre Cappadocia am auzit tare multe, ca si locatie de top pentru zborul cu balonul. Insa ajungand acolo am realizat cu uimire ca aceasta destinatie nu înseamnă doar atat. Zona este incredibila, cu o priveliste superba, cu case construite in stanca, acum mii de ani care au dus la formarea unor orase subterane. Inclusiv hotelul la care am fost cazati era in piatra, iar de pe terasa urmaream in fiecare dimineata cu stupoare cate un balon care aparea din neant. Daca adaug la toate acestea festinul gastronomic, deliciosul suc de rodii, hammam-ul, placerea de a face cumparaturi, localnici prietenosi si ospitalieri, grupul fain de romani, cataloghez cu usurinta aceasta excursie precum una de exceptie. Workshop-ul de fotografie a fost cireasa de pe tort, iar zborul cu balonul chiar nu pot sa il descriu in cuvinte. Doar daca se traieste o astfel de experienta se poate intelege pe deplin trairea. Cat despre teama de inaltime, este insesizabila deoarece balonul se ridica atat de lent si natural incat la final chiar nu mai vrei sa cobori. Acestea fiind spuse nu imi ramane decat sa multumesc frumos Stefanei si Wens Travel  pentru organizarea unei excursii care cu certitudine ramane una memorabila si astept cu entuziasm urmatoarea propunere de vacanta inedita.

Andreea Buzgariu

Travel Smart Forum 2017

Travel Smart Forum este evenimentul dedicat celui mai aventuros și incitant domeniu existent: turismul.

Scopul evenimentului este de a construi o comunitate, unită prin pasiunea pentru călătorii și dorința de a oferi și a beneficia de cele mai bune servicii.

Reunim la Cluj-Napoca cele mai bune agenții de turism, companii de transport și companii aeriene, cei mai pasionați bloggeri, fotografi, magazine online și mai ales cele mai noi trenduri din domeniu, detaliate de speakerii invitați.

Ediția din aprilie 2017 a avut în vizor ca temă principală Digital Nomads Travelling. Urmărim trendul 2.0,  implicațiile tehnologiei și importanța vizualului în fotografiile de vacanță și tot procesul călătoriilor.

Tip Eveniment  Conferinta 

Data 06 Aprilie 2017

Mai multe detalii
Share This