Impresii de la Travel Smart Forum 2019

Inspiring and motivational true life stories. Made for travellers by travellers! – a fost moto-ul după care s-a ghidat cea de a 3-a ediție Travel Smart Forum, eveniment organizat sub egida Travel Smart HUB – Comunitatea călătorilor pasionați!

Cluj-Napoca a găzduit săptămâna trecută, pentru a treia oară la rând Travel Smart Forum, evenimentul dedicat pasionaților de călătorii. Joi, la Travel Smart Forum 2019 s-au întâlnit de la mic la mare, cei care au acumulat cele mai inspiraționale povești de călătorie și cei care vor să vadă lumea și să profite la maximum de tot ce le iese în cale.

Alina Ceclan, și The Happy Kid, ne-au arătat ce înseamnă un an sabatic în familie. Pe unde au călătorit, ce greutăți au întâmpinat, precum și ce i-a motivat. Sunt o tânără familie, care au pus mai presus de toate accent pe importanța timpului petrecut în familie. Ne-au învățat și pe noi acest lucru și ne-au demonstrat că, Eric, copilașul lor și motorul ideei chiar este The Happy Kid. Au demontat mituri și ne-au explicat de ce este mai ușor de călătorit cu un copil mic decât cu unul mai mare.

Haioșii.ro au fost după cum le spune și numele, haioși. Oana Hajos, ne-a explicat cum este să fi singura femeie între patru băieți, ne-a povestit cum îmbină utilul cu plăcutul, adică munca de fotograf de nunți cu timpul în familie și cum călătoresc on budget cu rulota.

Diana și Alex de la Designed to Travel, ne-au demonstrat că în ciuda a tot, atunci când viața ne de lămâi ar trebui să-i mulțumim și să ne facem o delicioasă limonadă. Călătorind mereu, dornici să afle poveștile ascunse în spatele micilor detalii arhitecturale, cei doi sunt nevoiți să aleagă doar destinații cu restaurante gluten-free.

Raluca Mureșan, Ralu cum o știm cu toții, călătorește în permanență, după cum spune și blogul ei, ralucălătorește.ro. Travel as a reward a fost povestea ei, și a fost absolut fabuloasă, la fel cum este și ea.

Mihai Andrei Pop, fondator Ridetopia.ro, a fost prezent la conferință și a reușit să întrețină atmosfera în sală cu ajutorul mătușii Nuți J. Mătușa nu a fost prezentă dar ne-a ajutat să înțelegem cum funcționează bicicletele electrice și de ce o plimbare cu ele este un must do. Am aflat o poveste frumoasă, scrisă pe 2 roți de Andrei cu ajutorul lui Zokni, membru de nădejde al echipei Ridetopia.ro.

Ați auzit de faimosul traseu de pelerinaj El Camino? Un drum de regăsire a sinelui pe care îl parcurg anual, pe jos, peste 150.000 de pelerini şi aproape 3 milioane de turişti de pe toate continentele? A ajuns acolo și Beatrice Androne (www.unrucsac.ro) iar la conferință ne-a explicat ce înseamnă o zi pe acest traseu. Cu bune și cu rele, cu dureri fizice și introspecții psihologice, povestea ei a fost unică.

În pauză, am povestit în spirit italian, deoarece Mionetto, partenerul nostru de nădejde din fiecare an a fost alături de noi.

Nu în ultimul rând se impune să menționez că ne-am plimbat virtual și prin Ținutul Fluturelui Albastru, iar cei 5 norocoși care au câștigat la tombolă premiul oferit cadou de Ridetopia.ro, vor avea ocazia să testeze bicicletele electrice și să descopere alături de noi unele dintre minunile ascunse ale Clujului, stropite cu sânge albastru și înveselite de dansul fluturilor de aceeași culoare.

Vă invităm și noi să vă scrieți propria poveste, alături de noi și să simțiți autenticitatea și parfumul anatolian în Cappadocia.

Nu uitați să vă înscrieți în comunitatea noastră și să fiți alături de noi și la următoarea ediție. Dar până una alta, We are storytellers! We love people and we love to travel!

 

Organizator: Travel Smart HUB

Partener principal: Ridetopia.ro, Mionetto România, HealthyLicious

Partener comunicare: Kunden Media

Susținători: Mihai Giurgiu Graphic Design, Anthurium Events, The Photography Class by Raluca Ciornea, Capture The Moment Photo & Video Studio

Parteneri media: All About Jobs, Cluj Manifest, Cluju.ro, Turism Market, Cluj24h.ro, I like Cluj, Traveller Magazin, Info Travel Romania, Transilvania Business, Pagina de Lifestyle, Imperator Travel, Sacalatorim.ro, Ciulea.ro și Atreprenoriat în România.ro

 

Stay tuned…poveștile continuă!

 

Dresti sa primesti ultimele noutati?

Aboneaza-te la Newsletter!

Share This

Share This

Share this post with your friends!