Impresii de la Hotel Bellis Deluxe – Antalya

Turcia pentru mine este o destinatie de suflet, locul unde an de an imi petrec concediul de vara iar anul acesta am ales ca destinatie  hotel Bellis din Belek. Principalul motiv pentru aceasta alegere a fost faptul ca ne doream un hotel plasat mai aproape de aeroport, un hotel care sa aiba multe facilitati pentru cei mici deoarce acest concediu l-am facut impreuna cu inca 4 familii cu copii intre 4 luni si 5 ani in total fiind 10 adulti cu 7 copii.

Check-inul l-am facut seara, pe la ora 21. Am primit repede camerele iar la 21:30 am apucat sa mai mergem la cina. Insa bufetul era pe sfarsite.

Am fost cazati in Camelia Garden View, o camera de 22m situata intr-o cladirea anexa.

Chiar daca mare parte dintre turisti prefer cladirea principala, nu am avut niciodata o problema daca am fost cazata in cladirea anexa sau in bungalow-uri. Camera mobilata modern era dotata cu toate cele necesare.

Mini barul era reumplut zilnic cu bauturi racoritoare, energizant, bere, apa, saratele si dulciuri.

 

Printre facilitatile hotelului, care  mi-au lasat o impresie placuta  as putea mentiona:

Aquapark-ul pentru copii de peste 4 ani;

Piscinele special amenajate pentru copii mici  ( una acoperita cu o copertina de protectie solara si cealalta cu tobogane si jocuri pentru copii);

Wi-fi pe tot teritoriul hotelului;

Proasoape de plaja pe care puteai sa le schimbi de cate ori doreai pe parcursul zilei;

Suc fresh de portocale – in restaurantul principal;

Gradina Zoologica;

Lapte praf Aptamil in restaurant;

Bufetul foarte complex, plin de preparate pe baza de peste si fructe de mare;

Loc de joaca pentru copii;

In ultima seara am ales sa cinam la restaurantul A’la Carte pescaresc. Se percepe o taxa de 15 Euro de persoana insa merita pe deplin acesti bani. Preparatele au fost remarcabile iar atmosfera a fost una foarte placuta.

Chiar daca am ales inceputul lunii iunie, hotelul a fost plin. Din pacate acest aspect s-a simtit usor la servicii si in numarul redus de sezlonguri de la plaja/ piscine. Daca ajungeam mai tarziu pe plaja nu mai gaseam sezlonguri goale.

Per ansamblu facilitatile generoase, curatenia, personalul amabil au facut ca sederea noastra sa fie minunata. Recomand cu drag acest hotel pentru familiile cu copii. Aici cu siguranta copilul dumneavoastra se va simti rasfatat, in siguranta si nu va fi nici un moment in care sa se plictiseasca.

  • Raport Calitate / Pret 93%
  • Camere 85%
  • Servicii 90%
  • Curatenie 95%
  • Locatie 95%
  • Facilitati 93%
Share This

Share This

Share this post with your friends!