Ce planuri ai pentru 1 mai? Exploreaza Cappadocia si invata sa faci cele mai reusite fotografii de vacanta.

Imi doresc demult sa ajung in Cappadocia. Am vazut o multime de fotografii superbe din acest loc, care pare sa fie unul dintre cele mai frumoase din lume. Situata pe un platou la nord de muntii Taurus, Cappadocia este celebra in intreaga lume gratie peisajului selenar. Turnuri, conuri, vai si pesteri adapostesc biserici si tuneluri din epoca bizantina, sapate in roca.

Mi-am propus aceasta destinatie demult, insa am asteptat mereu momentul oportun.

Imi doream ca excursia in Cappadocia sa fie o experienta, nu doar o destinatie bifata in lista de locuri pe care mi-am propus sa le vad. Asa a venit ideea workshopului de fotografie. Combinatia perfecta intre un loc selenar si cea mai buna metoda de a surprinde si a pastra magia peisajului – fotografia.

Pentru ca acest proiect sa se poata concretiza, am cerut ajutorul Ralucai Ciornea, un fotograf minunat si o persoana de exceptie. Vesela, plina de pasiune si mereu deschisa la idei noi.

Pe langa suportul tehnic si artistic pe partea de fotografie, am conceput alaturi de colegii mei de la agentie si partea operationala a pachetului (rezervari de bilete de avion, cazare etc.) si a iesit un super program: Daydream in Cappadocia: Workshop de explorare prin intermediul fotografiei. 3 zile de aventura in care vom invata si experimenta fotografia de peisaj, de portret si de strada.

Asadar, daca vrei sa vezi Cappadocia si sa ramai cu cele mai frumoase fotografii, de 1 mai te astept alaturi de noi.

Vezi aici oferta completa:

http://newsletter.wens.ro/Daydream.pdf

Poti solicita mai multe detalii pe adresa de mail:

Stefana.ilea@wens.ro sau la 0754349845

 

Share This

Share This

Share this post with your friends!