Antalya, cea mai buna alegere pentru familiile cu copii. Review hotel Voyage Sorgun.

La sfarsitul lunii mai in anul 2017 am hotarat impreuna cu familia sa mergem in vacanta in Antalya. Cum eram familiara deja cu hotelurile din lantul Voyage am ales Voyage Sorgun. Desi cunosteam conceptul hotelului foarte bine, recunosc ca nu am mai vazut hotelul pana atunci. Din momentul in care am intrat pe poarta am fost surprinsa de tot ceea ce ofera acest resort.

Exista o diferenta mare intre a cunoaste conceptul unui hotel si a trai experienta de a fi cazat in el.

Hotelul este situat in Sorgun, la o distanta de 65 de km de aeroport. Transferul a durat cam o ora si jumatate.

Hotelul, renovat complet in 2015, cu o capacitate de 500 de camere, este alcatuit din cladirea principala si bungalow-uri. Am fost cazati intr-o suita din cladirea principala. O camera foarte spatioasa, formata din zona de zi cu o canapea si un dormitor. Camera are o terasa superba, foarte mare, cu sezlonguri si umbrela de soare. Zona de dus este separata de toaleta, cada cu jacuzzi fiind situata pe coltul camerei.

Avand in vedere ca acest concediu a fost dedicat in special Arianei, fetita mea care avea pe atunci 2 ani, am fost foarte atenta sa nu ii lipseasca nimic. M-am bucurat sa stiu ca puteam solicita de la receptie tot ce aveam nevoie pentru ea. De la carucior, olita, patut, incalzitor de biberon, pana la mancare speciala pentru copii. Sunt foarte atenti la facilitatile pentru cei mici. Inclusiv la plaja aveam sezlong micut, special pentru copii.

Ariana a fost cea mai rasfatata. De dimineata pana seara existau activitati speciale pentru cei mici. Incepeam ziua cu joaca pe plaja, la zona special amenajata cu tobogane si jocuri in nisip. Dupa-masa o petrecea la MiniClub, iar seara la parcul de distractii gratuit din cadrul hotelului.

La capitolul Food & Beverage, resortul cuprinde un restaurant principal, 6 restaurante a’la carte, 3 snack-baruri, 10 baruri si o cofetarie. Recomand restaurantele a’la carte. Mancarea e minunata! Trebuie incercate toate. La capitolul bauturi, conceptul All Inclusive este foarte bogat. Include de la fresh-uri, la bauturi de import precum Jack Daniel’s, Chivas Regal etc. In toate restaurantele gasesti scaun pentru copii. Sunt foarte atenti la facilitatile pentru cei mici.

 

Recomand cu drag hotelul, datorita gamei variate de mancaruri si bauturi, a plajei cu intrare lina in mare si a numeroaselor facilitati, atat pentru adulti cat si pentru copii.

Vacanta la Voyage Sorgun este cu siguranta alegerea potrivita pentru cei care vor sa se relaxeze, dar si sa se simta pe deplin rasfatati.

  • Raport Calitate / Pret 97%
  • Camere 90%
  • Servicii 99%
  • Curatenie 95%
  • Locatie 98%
Share This

Share This

Share this post with your friends!