Early Booking sau Last Minute?

Bugetul destinat vacantei este, in foarte multe cazuri o variabila importanta. Ne dorim, sa beneficiem de cele mai bune conditii atat in ceea ce priveste pretul dar si pachetul de vacanta.

Orice modalitate care ne ajuta sa economisim este binevenita. Pentru a fi siguri ca beneficiem de cel mai bun deal este important sa ne orientam spre ofertele speciale, mai exact spre ofertele early booking sau last minute. Care din ele e optiunea cea mai buna?

Ofertele Early Booking presupun o rezervare care se face cu cateva luni inainte de plecare si includ reduceri substantiale. Cu cat rezervi mai din timp, cu atat pachetul poate sa fie mai ieftin. Cele mai mari reduceri sunt la rezervarile facute in lunile de iarna si se prelungesc pana in aprilie sau mai.

Ofertele Last Minute  sunt ofertele cu pret redus, disponibile in locuri limitate, de regula, cu mai putin de 3 saptamani inainte de plecare.

Aceste oferte apar in general in cazul in care agentiile raman cu un anumit numar de locuri nerezervate la hotel sau la avion. Sunt varianta perfecta pentru cei care doresc sa plece in concediu in scurt timp si sunt flexibili in ceea ce priveste destinatia.

Cum gasesti oferta care ti se potriveste?

In cazul in care esti hotarat in ceea ce priveste locul de vacanta si poti sa faci o rezervare din timp, este indicat sa te orientezi spre ofertele Early Booking. Vei avea siguranta ca gasesti un hotel bun in conditii avantajoase de pret.

Daca esti genul spontan, flexibil in ceea ce priveste destinatia si hotelul orienteaza-te spre un last minute.

Share This

Share This

Share this post with your friends!