City Break la Dunare.     Review pensiunea Elite Holiday Resort.

Anul acesta ne-am propus sa calatorim mai mult in Romania. Avem o tara frumoasa care merita explorata. 

Ne-am orientat spre o zona pe care nu am mai vizitat-o pana acum, respectiv malul Dunarii, Orsova.

Cazarea ne-am gasit-o prin recomandare, pensiunea Elite Holiday Resort, amplasata pe clisura Dunarii, langa localitatea Orsova, intr-o zona putin populata dar cu peisaje care te coplesesc la tot pasul.

Departe de zgomotul obositor al oraselor, un loc ideal pentru relaxare. 

Rezervarea am facut-o pe site, pozele aratau foarte bine. 

Prima impresie, o data ajunsi la cazare a fost  ca pensiunea e mult mai mica decat in pozele de pe site insa peisajul mirific a compensat cu orice aparenta nemultumire. Pensiunea cocheta ofera tot ce ai nevoie pentru o sedere reusita.

Camerele sunt spatioase, curtea verde si plina de flori, piscina si zona cu sezlonguri curata, gratarul si zona pentru servit masa corespunzator dotate. 

 

Am stat trei zile in zona. Am vizitat imprejurimile, am facut o excursie cu salupa pe Dunare . A fost o experienta foarte placuta, am trecut prin cazanele mici si mari, am vazut bustul lui Decebal, tabula Traiana si manastirea Mraconia.

 

Orsova nu sta foarte bine la capitolul restaurante. Este greu sa gasesti un local foarte bun. Intr-una din seri am ales un restaurant din Serbia pentru o cina cu peste. A fost o decizie inspirata avand in vedere ca am trecut cu usurinta granita pe la Portile de Fier doar cu buletinul. Am manacat in prima localitate dupa grantia. A fost foarte usor sa alegem si sa ne orientam avand in vedere ca se vorbea fregvent limba Romana iar plata am putut-o face in lei.

Recomand Orsova si partea aceasta a tarii. Daca facem referire strict la servicii nu este cel mai indicat loc insa peisajele mirifice fac sederea aici una foarte placuta si memorabila.

  • Raport Calitate / Pret 85%
  • Camere 80%
  • Servicii 89%
  • Curatenie 85%
  • Locatie 98%
Share This

Share This

Share this post with your friends!